Bizimle iletişime geçin

Hi, what are you looking for?

Gelibolu

Evreşe Müzik Festivali İle Coştu

Gelibolu’nunj  Evreşe beldesinde düzenlenen “4. Müzik Festivali”, sanatçıların konserleriyle vatandaşlarj coşkunun doruğuna ulaştı.

Evreşe  futbol sahasında,  Belediye tarafından  organize edilen festivalde, Simge Sağın, Uğur Akpınar, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi sanatçılar sahne aldı.

Sanatçı Simge Sağın’ın, konserde  “Evreşe Yolları Dar” türküsünü, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ın çelloyla yaptığı müzik eşliğinde söylemesi ise, müzik festivaline ayrı bir ahenk kattı ve büyük alkış aldı.Festivalde, Evreşe Belediyesinin şimdiye kadar hayata geçirdiği projelerin yer aldığı bir de sinevizyon sunumu yapıldı.

Evreşe’deki müzik fetsivaline katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, festivalde yaptığı konuşmada, Trakyalıların acı günlerde ve güzel günlerde, savaşta ve yangında hep bir arada olduğunu, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini belirtti.Soyuak yönetimindeki belediyenin, Evreşe’de insana dokunan hizmetler yaptığını vurgulayan Gider, “Çanakkale merkezde tiyatro salonu yokken, konser verilebilen yerler yokken, şu kalabalığı toplayamıyorken Çanakkale, Gelibolu, Gelibolu’nun 5’te bir bütçesiyle bu işleri yapıyorsa bu Kamil Başkan’ın yapamayacağı iş yok. Düşünsenize bu adamın bir de Gelibolu’da olduğunu, memleket başka bir yer olur.” dedi.

Başkan Soyuak, “Asıl mutluluk gönülden gönüle yol yapmak”

Evreşe Belediye Başkanı Soyuak da belediyeyi 2009 yılında devraldıklarını hatırlatarak, birlik ve beraberlikle değişen, gelişen, büyüyen, bölgesinde etkin ve güçlü olan bir Evreşe Belediye Başkanlığı oluşturduklarını dile getirdi.

Yaptıklarını anlatırken belediyenin asli görevlerini yerine getirmekle, yol, su, altyapı, çöp toplama gibi zaten görevleri olan hizmetlerle övünmediklerini anlatan Soyuak, şöyle konu:”Bizler tabii ki bütün yolların tamamını bitirmiş olmanın, altyapıyı bitirmiş olmanın, asli görevlerimizi hakkaniyetli yapmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Ama bizim için asıl mutluluk yol yapmak değil, asıl mutluluk gönülden gönüle yol yapmak, köprüler kurmak. İnsanların hayatlarında olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bir belediye başkanı yalnızca yol yaptı diye değil, hayatlara dokunabildi diye, hayatların içinde oldu diye, hayatları değiştirebildi diye, hayatları kolaylaştırdı diye, bir memleketin, bir kentin kaderini değiştirebildi diye değil, yolda yürürken ‘Allah razı olsun’ diyen vatandaşların, amcaların, teyzelerin hayır dualarını aldığı gün belediye başkanıdır. Evreşe’nin bu değişim hikayesinde başarı fırsatını bana verdiği için Evreşelilere minnettarım.”

Sanatçıların konserleriyle coşkulu anlar yaşanan, fidan dağıtımı da yapılan festivale, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, diğer davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Gelibolununsesi.com BHA üyesidir

Köşe Yazarları

İlginizi çekebilecek haberler

Gelibolu

Çanakkale’nin Eceabat  ilçesi yakınlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 1 kişide ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bugün öğle...

Gelibolu

Gelibolu Motosiklet Derneği (GELMOD) sosyal medyadaki hesaplarından  yaptığı paylaşımda yapılacak olan “Gelibolu İçin Sür” Motosiklet festivalinin iptal edildiğini şu açıklamaları ile duyurdu; “Hava şartları...

Gelibolu

ÇANAKKALE’nin Gelibolu ilçesinde babasıyla birlikte yaşayan Oğuz Tutar(17), dün gece sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajından sonra av tüfeği ile canına kıydı Edinilen bilgiye...

Gelibolu

İstanbul istikametinden gelen Mustafa Öztürk idaresindeki 34 GKB 577 plakalı otomobil, Malkara- Çanakkale Otoyolu’nda gişelerden ayrılıp Gelibolu yönüne devam ederken kontrolden çıktı. Kavakköy beldesi mevkisinde yolun ikiye...