Çanakkale Süper Amatör Liginde (SAL) mücadele eden Gelibolu’nun belde takımı Evreşespor lige kendi saha ve az sayıda seyirci desteğini de alarak fırtına gibi başladı.
Evreşe belediye başkanı Hakkı Uysal, kulüp başkanı Aşkın Kızılkurt ve sosyal medya fonemeni Osman Kayışoğlu ve taraftar desteği avantajıyla Hastane Bayırıspor karşısına çıkan Evreşspor rüzgara karşı oynadığı maçın ilk yarısını 1- 0 galip kapadı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında arkasına rüzgarıda alarak başlayan Evreşespor, karşısında bir varlık gösteremeyen rakibi Hastane Bayırıspora adeta yağmur gibi ikinci yarıda 5 gol atarak ligin ilk yarısında maçı 6 – 0 kazandı.
Maçın bitiminden sonra Evreşe belde belediye başkanı Hakkı Uysal her iki takımada yemek vererek, güzel bir misafirperverlik gösterdi.
























