Bizimle iletişime geçin

Hi, what are you looking for?

Çanakkale

Gelibolu’da cinayet…

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde işlenen cinayette, annesini birçok yerinden bıçaklayarak öldüren Furkan T. adlı kişi, cinayetten sonra karakola giderek teslim oldu.
Olay ilçenin Camikebir mahallesi Şehit Süleyman Mert Paşalı  sokaktaki apartmanın birinci katında saat 02.30 sıralarında meydana geldi.

Annesi Canan K.(48) ile birlikte  apartmanının giriş katında yaşayan Furkan T.(25) adlı kişi henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle annesiyle tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonra Furkan T. Eline geçirdiği bıçakla annesine vurmaya başladı. Bağrışların kesilmesinden bir süre sonra annesi Canan K.’yi kanlar içinde bırakan Furkan T. Evden çıkarak karakola gitti.

Polislere annesini bıçakladığını söylemesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Canan K.’nin yaşamını kaybettiği anlaşıldı.
Cumhuriyet savcısı ve olay yeri ekiplerinin çalışması sonrasında Canan K’nin cenazesi Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Anne katili Furkan T’nin sorgulamasının tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.

Gelibolununsesi.com BHA üyesidir

Köşe Yazarları

İlginizi çekebilecek haberler

Gelibolu

Çanakkale’nin Eceabat  ilçesi yakınlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 1 kişide ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bugün öğle...

Gelibolu

Gelibolu Motosiklet Derneği (GELMOD) sosyal medyadaki hesaplarından  yaptığı paylaşımda yapılacak olan “Gelibolu İçin Sür” Motosiklet festivalinin iptal edildiğini şu açıklamaları ile duyurdu; “Hava şartları...

Gelibolu

ÇANAKKALE’nin Gelibolu ilçesinde babasıyla birlikte yaşayan Oğuz Tutar(17), dün gece sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajından sonra av tüfeği ile canına kıydı Edinilen bilgiye...

Gelibolu

İstanbul istikametinden gelen Mustafa Öztürk idaresindeki 34 GKB 577 plakalı otomobil, Malkara- Çanakkale Otoyolu’nda gişelerden ayrılıp Gelibolu yönüne devam ederken kontrolden çıktı. Kavakköy beldesi mevkisinde yolun ikiye...