REV Okulları öğrencileri ile AREV Vakfı mensupları, 2026 yılının en başarılı kadın muhabiri olarak Kanal 7’nin acar muhabiri Müge Çakmak’ı seçti.
2011 yılından bu yana okul hayatıyla birlikte basın sektöründe aktif olarak yer alan Gelibolulu Çakmak, İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen törende ödülünü aldı.
Konuşmasında gençlerin desteğini almanın kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını vurgulayan Çakmak, “Bu ödül, mesleki başarımın ötesinde, geleceğe ışık tutan gençlerin güvenini kazanmanın mutluluğunu yaşatıyor” dedi.
Törene öğrenciler ve vakıf üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, Çakmak’ın sahneye taşıdığı samimiyet ve profesyonelliğin gençler için ilham verici bir örnek olduğunu dile getirdi.
Ve o an… Bir plaketin parıltısı yalnızca bir ödül değil; gençlerin güveni, toplumun takdiri, geleceğe bırakılan bir izdi. Müge Çakmak’ın adı, mikrofonun titremeyen sesiyle, kalplere dokunan tebessümüyle anıldı. Beylikdüzü’nün salonunda yankılanan alkışlar, Gelibolu’nun rüzgârı gibi sahneyi doldurdu.
























