Bizimle iletişime geçin

Hi, what are you looking for?

Gelibolu

Akkuş, ” Burada, cesur ve yürekli insanlar var. Burada menfaatsiz, çıkarsız bir sevgi var” dedi

İYİ Partinin Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ndeki mitingi Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerinin vatandaşlara tanıtımı ile başladı.

Ardından Belediye Başkan Adayı Koray Akkuş sahneye çıkarak vatandaşlara projelerini anlattı. Belediye Başkan Adayı Akkuş, mitingteki konuşmasında; “31 Mart seçimlerine günler kala bizlere vermiş olduğunuz destek ve hissettirdiğiniz sevginiz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Burada, cesur ve yürekli insanlar var. Burada menfaatsiz, çıkarsız bir sevgi var. Burada sizin gibi güzel insanlar var. Gelibolu’da çocuklarımızın geleceği için, gençlerin yüzünün gülmesi için verdiğimiz mücadelemizin sonunda güneşli günleri görmeye artık az bir zaman kaldı.
Bugün 4. mitingimizde Gazi Süleyman Paşa Mahallemizdeyiz. Öncelikle sokağımızda ikamet eden vatandaşlarımızdan, vermiş olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. Miting saatlerimizin teravih namazına denk gelmesi nedeniyle, ibadetlerini yapan vatandaşlarımızın etkilenmemesi için toplantı alanlarımızı camileri etkilemeyecek alanlarda yapmaya gayret gösteriyoruz. Yine de kusurumuz varsa affola.
Bundan sonra 1 mitingimiz ve 1 büyük yürüyüşümüz kaldı. Gelibolu bizimle iyi olacak. Gelibolu bizimle gelişecek. Gelibolu bizimle kazanacak, yani siz kazanacaksınız.
Çünkü biz biliyoruz. Ekim ayında yaptırdığımız ankette Gelibolu halkının % 72’si Gelibolu’nun değişim istediğini bize söyledi. Genel seçim sonuçları da bize Gelibolu için 3. yola ihtiyaç olduğunu gösterdi.
Biz Gelibolu için mücadele ediyoruz. Gelibolu için 3. yol, halkımız için iyi bir seçenek olduk” dedi.
“Gelibolu’muza hizmet etmek için var gücümüzle mücadele etmeye devam ediyoruz”
Belediye Başkan Adayı Akkuş, konuşmasında kavgacı değil, uzlaşıcı olan bir  anlayışla geldiklerini belirtti. Akkuş; “Bizler, yani değişim diyenler, yani İyiler, inat ettik, pes etmedik, Gelibolu’muzun  zaman kaybetmesini istemedik. Sizlerleyiz. Görüyoruz ki, meydanlarda güçlüyüz, sahada güçlüyüz, en önemlisi halkımızın gönlündeyiz. Sizlerin gönlünde yer etmişiz.
Hem bize, hem de bizi destekleyenlere yerelden ve genelden yapılan baskılara rağmen dimdik ayakta duruyoruz ve Gelibolu’muza hizmet etmek için var gücümüzle mücadele etmeye devam ediyoruz. 
Bu baskılara rağmen bizi destekleyen, baskılar nedeniyle mitinglerimize katılamasalar bile desteklerini her fırsatta bize hissettiren başta çalışan emekçi kardeşlerim olmak üzere,  Gelibolu sevdalısı tüm hemşerilerimize selam olsun.
Suni, zoraki kalalıklarla algı yaratmaya çalışanlar, zaferler ikna edilmişlerle değil, inananlarla kazanılır. Biz inandık ve kazanacağız.
Çünkü bizler siyaset anlayışı sevgi olan,  halk ile iç içe olmak olan, kavgacı değil uzlaşıcı olan bir anlayışla geliyoruz. Hepsi birbirinden değerli, eğitimli , genç, ve Gelibolu için umutları olan, % 40 ı kadınlardan oluşan meclisimizle birlikte sizlere hizmet etmek için biz de varız dedik, Gelibolu sahipsiz değil dedik.
“Sorunları biliyoruz, çözüm üretmek için geliyoruz”
Mitingte Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ne yapacakları projeleri anlatan Belediye Başkan Adayı Akkuş; “Gazi Süleyman Paşa Mahallesi çocukluğumuzdan itibaren gözlerimizin önünde büyük bir gelişim gösteren Gelibolu’nun en büyük 2. Mahallesi. Mahalle kültürünün hakim olduğu, canlı, hareketli güzel bir mahalle. Ancak hala çözülememiş yol, alt yapı sorunlarının olduğu bölgeler var. Biz hizmet dönemimizde alt yapı ve yol sorunlarının tümden çözüldüğü, yeşil bir Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ni sizlere vaad ediyoruz. Kapalı Pazar yerini Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ne inşa edeceğiz. Trafik park projemizi Gazi Süleyman Paşa Mahallemize yapacağız. Biz Gazi Süleyman Paşa Mahallemize hizmet etmeye devam edeceğiz.
1 Nisandan itibaren; halkını sadece seçim zamanı değil, her zaman dinleyen bir belediye olacağız. Yol yapmak için kıymetli taşınmazlarını satan değil,  kaynaklarını doğru kullanan bir belediye olacağız. Kendi asfaltını üreten belediye olacağız.
Sadece asfalt değil, seralarımızda ürettiğimiz fide ve  fidanlarla daha çok  park ve daha çok yeşil alanlar oluşturacağız yeşil ile maviyi buluşturacağız. Hem üreten; hem de istihdam sağlayan belediye olacağız. Gençlerimiz için spor tesisleri ve kültür-sanat merkezi yapacağız. Sağlık hizmetlerine destek için tıp merkezi yapacağız, yaşlılarımıza evde sağlık hizmeti sunacağız.
Gelibolu’nun yıllardır çözülmeyen sorunu kapalı pazar yerini ilk yılımızda Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’ne inşa edeceğiz! Kuracağımız istihdam ofisi ile işsizlik sorununu birlikte el ele çözeceğiz. Toplumumuzun gereksinimi olan açık ve kapalı düğün salonu ile etkinlik alanımızı halkımızın kullanımına açacağız. Bizim Anlat  Hemşerim adında bir mobil uygulamamız olacak ve bu uygulama ile Gelibolu’yu siz yöneteceksiniz. Gelibolu’ya festivalerimizi geri getireceğiz ve Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen  tüm etkinliklere gelen sanatçıları hep beraber belirleyeceğiz. Gelibolu’nun tüm sorunlarını biliyoruz, bir bir çözmek geliyoruz.
Pazar günü; 3 dönemdir Gelibolu bölgesinde hizmet eden 4. dönemini isteyen belediye başkan adaylarına teşekkür etme vakti. Değişim vakti geldi! Gelibolu değişime hazır mı?
Ortak akıl bunu söylüyor. Siz Gelibolu’yu memleketin bağrından çıkan gençlere emanet edin! Onlar sorunları çözecek, Gelibolu İyileşecek. Yılmadan mücadele ederek Gelibolu için en iyi seçenek olduk. Sizleri kötünün iyisini seçmeye mahkum etmek istediler, engel olduk. Gençlerin, kadınların önünü kesemeyeceksiniz, değişime engel olamayacaksınız.
Atatürk devrimlerine yürekten bağlı, çağdaş, demokrat, laik ve kalbi Gelibolu için atan, bizlere destek veren tüm hemşerilerimiz ile 31 Mart’ta kazanıyoruz, Gelibolu kazanıyor, siz kazanıyorsunuz” dedi.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Koray Akkuş’un son mitingini 29 Mart Cuma günü (yarın) Sarmaşıklı bölgesinde gerçekleştirecek.

Gelibolununsesi.com BHA üyesidir

Köşe Yazarları

İlginizi çekebilecek haberler

Gelibolu

Çanakkale’nin Eceabat  ilçesi yakınlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 1 kişide ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bugün öğle...

Gelibolu

Gelibolu Motosiklet Derneği (GELMOD) sosyal medyadaki hesaplarından  yaptığı paylaşımda yapılacak olan “Gelibolu İçin Sür” Motosiklet festivalinin iptal edildiğini şu açıklamaları ile duyurdu; “Hava şartları...

Gelibolu

ÇANAKKALE’nin Gelibolu ilçesinde babasıyla birlikte yaşayan Oğuz Tutar(17), dün gece sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajından sonra av tüfeği ile canına kıydı Edinilen bilgiye...

Gelibolu

İstanbul istikametinden gelen Mustafa Öztürk idaresindeki 34 GKB 577 plakalı otomobil, Malkara- Çanakkale Otoyolu’nda gişelerden ayrılıp Gelibolu yönüne devam ederken kontrolden çıktı. Kavakköy beldesi mevkisinde yolun ikiye...